Contractenrecht

In beginsel draagt iedereen zijn eigen schade. Toch biedt het contractenrecht vaak diverse mogelijkheden om schadeposten te verleggen op een andere partij. Denk daarbij aan garanties die u heeft bedongen bij de aankoop van uw nieuwe (tweedehands) auto. Komen de kosten voor het herstellen van een verborgen gebrek voor uw rekening of dient de autodealer dit gebrek op haar kosten te herstellen? Of een reisverzekering die u heeft afgesloten voor uw vakantie. Valt de uit uw auto gestolen laptop nu echt niet onder de verzekering zoals de verzekeraar stelt? Denkt u hierbij ook aan de opzegging en ontbinding, of juist het voortzetten van een overeenkomst. In het huurrecht en arbeidsrecht is dit van groot belang.

Binnen de praktijkgroep Contractenrecht adviseert en procedeert ons team op zeer uiteenlopende gebieden met betrekking tot bovengenoemde juridische aspecten.

Heeft u een juridische vraag over het contractenrecht, neem dan gerust contact op met één van onze specialisten of via telefoonnummer  0186-614477 of via contractenrecht@vqh.nl.

Team Contractenrecht

Heeft u een vraag over Contractenrecht?

Wanneer u dit formulier invult dan zullen wij uw vraag zo goed mogelijk beantwoorden. Mochten we er niet meteen uitkomen, dan nodigen we u graag uit op kantoor om uw vraagstuk door te nemen.